За перший день набору до «Гвардії наступу» звернулися тисячі добровольців

За перший день набору до «Гвардії наступу» звернулися тисячі добровольців

Укрінформ
За перший день набору до лав «Гвардії Наступу» долучитися до штурмових бригад виявили бажання тисячі потенційних добровольців.

Як передає Укрінформ, про це Національна гвардія України повідомляє в Телеграмі.

«У структурі Міністерства внутрішніх справ України розпочався набір добровольців до штурмових бригад у складі Національної гвардії, Національної поліції та Держприкордонслужби. Уже фіксується позитивна динаміка щодо подачі заявок на вступ до лав штурмових бригад під егідою МВС України», – зазначили в Нацгвардії.

Зокрема, через центри надання адміністративних послуг звернулися 3086 громадян, з них подали заявки – 527. Про бажання долучитися до штурмових підрозділів Національної поліції заявила 291 людина, до Нацгвардії – 114, до Державної прикордонної служби – 122.

Читайте також: Гвардія наступу: добровольців запрошують приєднатися до бригади «Сталевий кордон»

На цільовий сайт storm.mvs.gov.ua були подані 2049 анкет: до штурмових підрозділів Нацполіції – 535, Нацгвардії – 1200, Держприкордонслужби – 314.

На «гарячу лінію» з питань консультації щодо вступу та діяльності штурмових бригад МВС надійшли 480 дзвінків: щодо штурмових підрозділів Нацполіції – 142, Нацгвардії – 182, Держприкордонслужби – 156.

Як повідомляв Укрінформ, 2 лютого в Міністерстві внутрішніх справ України заявили про початок формування штурмових бригад «Гвардія наступу», до яких можуть вступати добровольці. Основою цих підрозділів будуть чинні поліцейські, прикордонники та бійці Національної гвардії України. Подати заявку на вступ можна через відповідний сайт, гарячу лінію або ЦНАПИ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-