росіяни посилили угруповання на Запорізькому напрямку

росіяни посилили угруповання на Запорізькому напрямку

Укрінформ
На Запорізькому напрямку російські війська наразі не здійснюють масштабних наступальних дій, однак посилили своє угруповання.

Про це начальник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Євген Єрін заявив у ефірі телемарафону "Єдині новини", повідомляє Укрінформ.

"На даний час якогось потужного скупчення і створення ударного угруповання ворога на Запорізькому напрямку не спостерігається. Але слід зазначити, що ворог посилив своє угруповання, і у випадку перекидання додаткових сил і резервів дане угруповання може набути ознак угруповання, яке здатне перейти до більш активних дій", – сказав Єрін.

Основну силу угруповання, за його словами, становлять механізовані підрозділи та війська територіальної оборони. Стосовно ПВК "Вагнер" інформації немає, уточнив він.

Начальник об’єднаного пресцентру Сил оборони розповів, що нині ситуація на Таврійському напрямку залишається стабільно складною. Зокрема, тривають ворожі обстріли цивільної та критичної інфраструктури.

Читайте також: Авіація ЗСУ за день завдала 16 ударів по позиціях ворога

Раніше повідомлялося, що станом на 22 січня на Запорізькому напрямку російські війська не здійснюють масштабних наступальних дій.

Розвідувальне управління Збройних сил Канади заявляло, що наявних у росії людських та матеріальних ресурсів недостатньо для ефективного наступу в Запорізькій області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-