Заборона бороди в армії рф викликала критику герасимова й шойгу - британська розвідка

Заборона бороди в армії рф викликала критику герасимова й шойгу - британська розвідка

Укрінформ
Новопризначеного командувача об'єднаного угрупування сил росії в Україні валерія герасимова та міністра оборони рф сергія шойгу вважають все більш відірваними від реальності через рішення навести лад з повсякденною дисципліною в армії на тлі справжніх проблем.

Про це йдеться у зведенні британської розвідки, опублікованому в понеділок Міністерством оборони Великої Британії у Твіттері, передає Укрінформ.

Як зазначається у зведенні, генерал валерій герасимов, начальник генерального штабу росії та новопризначений головнокомандувач об'єднаного угрупування сил росії в Україні, ймовірно, розпочав свою діяльність із прагнення покращити повсякденну дисципліну розгорнутих військ.

Читайте також: У розвідці назвали варіанти для путіна – затяжна війна або бунт та міжнародний трибунал

Відтоді, як він почав виконувати свої обов`язки на новій посаді, офіцери намагалися заборонити неформальну форму, поїздки на цивільних автомобілях, використання мобільних телефонів і нестандартні стрижки.

Ці заходи були зустрінуті скептично, заявляє британська розвідка. Однак найбільше глузувань викликали спроби покращити рівень гоління солдат.

Офіційні особи «днр» назвали розстановку пріоритетів «фарсом», який «перешкоджатиме процесу знищення ворога».

Власник проксі-групи вагнера євген пригожин розкритикував військове керівництво рф, припустивши, що «війна — час активних і мужніх, а не голених».

«російські сили продовжують стикатися з оперативним глухим кутом і тяжкими втратами. Те, що герасимов приділяє першорядну увагу в основному другорядним нормативним актам, ймовірно, підтвердить побоювання багатьох його скептиків у росії. Разом з міністром оборони сергієм шойгу його все частіше вважають відірваним від реальності і зосередженим на презентації, а не на суті справи», - йдеться у зведенні.

Читайте також: пригожин намагається посилити свої апаратні позиції в оточенні путіна - розвідка

Як повідомляв Укрінформ, раніше розвідка Британії заявляла, що росія зіткнеться зі значними труднощами при наборі особового складу та комплектуванні озброєнням і технікою нових військових частин під час запланованої реорганізації структури збройних сил і збільшення їхньої чисельності до 1,5 мільйона осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-