«Косих, кривих беруть»: дружина загарбника розповіла про мобілізацію у рф - перехоплення

«Косих, кривих беруть»: дружина загарбника розповіла про мобілізацію у рф - перехоплення

Аудіо
Укрінформ
ГУР Міноборони оприлюднило чергову перехоплену телефонну розмову, у якій дружина загарбника розповідає, що в росії до війська забирають навіть хворих, котрі нещодавно перенесли операції.

Відповідний аудіозапис розмістила у Телеграмі пресслужба Головного управління розвідки Міноборони України, передає Укрінформ. 

«Ще невідомо, що далі буде… Сьогодні з Катюхою розмовляли: всіх гребуть, абсолютно. Косих, кривих - усіх забирають. Навіть, каже, у знайомого операція була… то через 10 днів забрали. У Ксюші Богдана забирають. Вона ж усе казала: «З такою болячкою в армії не служать». Я кажу: «Зараз не здох – значить пішов», - говорить жінка.

На уточнення чоловіка, чи ще набирають людей, адже мобілізація начебто закінчилася, вона відповідає: «Так це вояк набирають, Сашо…». «А, ну так… Вояк відправляють всіх, так вони що зробили? Вони мобілізованих ставлять на лінію оборони, а вояк усіх на передок», - каже загарбник.

Читайте також: Солдатам рф кажуть, що вони можуть поїхати додому лише вбитими чи пораненими - перехоплення

Своєю чергою дружина, розповідаючи про рівень підготовки та мотивації у «мобіків», зазначає, що у них «жінки вже соплі ллють», а самі мобілізовані здаються у полон.

Як повідомлялося, 11 січня ГУР МОУ оприлюднило аудіозапис, на якому один із загарбників каже, що чекає нагоди виїхати до рф, щоб утекти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-