Зберігається ймовірність просування росіян в районі Бахмута – розвідка Британії

Зберігається ймовірність просування росіян в районі Бахмута – розвідка Британії

Укрінформ
На лінії фронту російсько-української війни склалася ситуація, коли сторони спроможні тільки утримувати свої позиції, і лише в районі Бахмута зберігається імовірність обмеженого просування російських військ. 

Про це йдеться у зведенні британської розвідки, опублікованому в суботу Міністерством оборони Великої Британії у Твіттері, передає Укрінформ. 

Зазначається, що останніми днями найзапекліші бої точилися на трьох ділянках у Донецькій і Запорізькій областях. 

При цьому на північному сході, біля Кремінної, Україна, ймовірно, досягла певних успіхів і ефективно захищалася від російських контратак.

Читайте також: росії дедалі важче завдавати високоточних ударів на великій відстані – розвідка Британії

На Бахмутському напрямку в Донецькій області російські сили та «вагнерівці», ймовірно, відновлювали свої позиції в місті Соледар після його захоплення на початку цього тижня, зазначається у зведенні.

На півдні, в Запорізькій області, обидві сторони зосередили значні сили та проводили артилерійські перестрілки й обмежені бойові сутички, але уникали будь-яких широкомасштабних наступальних зусиль.

«Загалом війна зайшла в глухий кут. Водночас зберігається висока ймовірність просування росіян навколо Бахмута», - йдеться у зведенні.

Читайте також: Підвищенням призовного віку кремль прагне приховати мобілізацію – розвідка Британії

Як повідомлялося, ворожа ПВК "вагнера" лише у боях за Бахмут та Соледар втратила близько 40 тис. бійців, що становить близько двох третин цієї структури. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-