Генерал США Міллі відвідав дві бази в Німеччині, де тренуються українські військові

Генерал США Міллі відвідав дві бази в Німеччині, де тренуються українські військові

Укрінформ
Голова об’єднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі відвідав дві бази в Німеччині, які американські військові використовували для вдосконалення бойових навичок українських воїнів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Washington Post.

Зокрема генерал побував на базі у Графенвер, де 600 українських військових впродовж шести тижнів навчатимуться, як наводити танки, артилерію та іншу зброю, щоб максимізувати ефект від тренувань перед очікуваним контрнаступом української армії проти військ рф, які захопили деякі території України.

Міллі також відвідав інший штаб армії США у Вісбадені, на захід від Франкфурта, де тривала планувальна конференція з українськими військовими.

Читайте також: У Німеччині та США стартували навчання українських військових

Зазначається, що Міллі жартував з українськими солдатами та розпитував їх про їхнє походження та бойовий досвід, іноді англійською, а іноді через перекладача.

Як повідомляв Укрінформ, на початку січня Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний обговорив з головою Об’єднаного комітету начальників штабів Сполучених Штатів Америки генералом Марком Міллі потреби Сил оборони для продовження боротьби з ворогом.

Фото: Jordan Sivayavirojna/ Defense Department

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-