Зміни в командуванні рф відображають системні проблеми їхньої армії - Пентагон

Зміни в командуванні рф відображають системні проблеми їхньої армії - Пентагон

Укрінформ
Кадрові зміни у верховному командуванні сил рф відображають системні виклики, які їм не вдалося подолати від початку вторгнення в Україну.

Такий коментар озвучив під час брифінгу в четвер у Пентагоні речник Міноборони США генерал Патрік Райдер, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Я не спекулюватиму стосовно того, як це може вплинути на ситуацію на полі бою в Україні, але зазначу, що це вочевидь відображає деякі системні виклики, які постали перед росіянами від початку цього вторгнення», - зауважив Райдер.

Читайте також: Пентагон підтримує ініціативи союзників надати Україні танки

Він уточнив, що має на увазі «проблеми в системі логістики, командному управлінні, проблеми із забезпеченням, моральним духом, а також, здебільшого, провалом у досягненні стратегічних цілей, які вони поставили перед собою».

Генерал зазначив, що в Пентагоні продовжують стежити за розвитком цієї ситуації

«Але відверто, на мою думку, світ хотів би, щоби росія зосередилася на виведенні військ з України та збереженні безневинних життів, ніж витрачала час на численні кадрові зміни. російські солдати та їхні сім'ї, мабуть, теж хотіли б цього», - зауважив речник Пентагону.

Читайте також: Пентагон: у Соледарі важкі бої, але немає ознак, що росіянам вдалося взяти місто

Як повідомляв Укрінформ, міноборони рф у середу заявило, що російське керівництво призначило новим командувачем об'єднаного угрупування сил рф в Україні начальника генерального штабу валерія герасимова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-