Мобілізованих із полігонів білорусі та росії переміщують у зону бойових дій та прикордонні райони

Мобілізованих із полігонів білорусі та росії переміщують у зону бойових дій та прикордонні райони

Укрінформ
Командування зс рф посилює угруповання військ на території України - переміщує мобілізованих із полігонів білорусі та росії у прикордонні з Україною райони.

Про це на брифінгу представників Сил оборони та безпеки України в Military Media Center повідомила заступник міністра оборони України Ганна Маляр. передає Укрінформ.

"Противник переміщує мобілізованих із полігонів білорусі та росії у зону ведення бойових дій та прикордонні райони, продовжує зосереджувати основні зусилля на Донеччині. Найвища активність ворога спостерігається на Бахмутському, Лиманському та Авдіївському напрямках", - сказала вона.

Також Маляр повідомила, що станом на 10 січня у складі російських військ, з урахуванням оперативного резерву, діють близько 280 формувань (минулого тижня – 250). Противник здійснює ротацію підрозділів у складі регіонального угруповання військ (сил) на території рб.

За її словами, ситуація у районах ведення бойових дій залишається складною. "

В умовах відсутності необхідної кількості бойової техніки, кремль активно використовує людський ресурс для досягнення успіхів на полі бою", - наголосила Маляр.

Читайте також: рф посилила десантниками оборону навколо Соледара та Кремінної – розвідка Британії

Як повідомляв Укрінформ, на тимчасово окупованих територіях Луганщини та Донеччини загарбники ставлять підлітків - дітей 2005-2006 року народження - на військовий облік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-