Закриття кордонів на виїзд з росії: у РНБО пояснили, як і чому бреше пєсков

Закриття кордонів на виїзд з росії: у РНБО пояснили, як і чому бреше пєсков

Укрінформ
Речник кремля дмитро пєсков спростував інформацію про заборону виїзду з рф військовозобов’язаним, намагаючись уникнути обурення росіян щодо нової хвилі мобілізації.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО України.

«Прессекретар російського президента д.пєсков відреагував на цю інформацію спростуванням та «пояснив» це ворожими диверсіями. «Голос кремля» перебуває в безвихідній ситуації, оскільки з одного боку йому потрібно заручитися довірою населення, а з іншого – уникнути хвилі обурених війною росіян», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Уряд рф планує фінансувати війну проти України коштом держкомпанійЗМІ

Як зазначається, слова пєскова слід сприймати навпаки. 20 лютого 2022 року він заявив, що росії «немає сенсу на когось нападати. росія, яка пережила стільки воєн, – це остання країна в Європі, що взагалі хоче говорити, навіть вимовляти слово «війна». В Центрі протидії дезінформації відзначили, що заборона виїзду росіян безпосередньо пов’язана з майбутньою мобілізацією, факт якої пєсков також намагається спростувати.

Як повідомляв Укрінформ, ГУР МО сьогодні повідомило, що влада російської федерації з 9 січня обмежила виїзд з країни військовозобов’язаним, в тому числі обмежено придатним до служби чоловікам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-