росія готується до наступу ЗСУ на двох напрямках - британська розвідка

росія готується до наступу ЗСУ на двох напрямках - британська розвідка

Укрінформ
Перед воєнно-політичним керівництвом росії стоїть дилема стосовно вибору, обороні якої ділянки фронту віддати перевагу – півночі Луганщини чи Запоріжжю.

Про це йдеться у зведенні британської розвідки, опублікованому в неділю Міністерством оборони Великої Британії у Твіттері, передає Укрінформ.

Як ідеться у зведенні, те, як російські війська удосконалюють оборону своїх позицій, свідчить про їхнє очікування широких наступальних операцій України у двох секторах: на півночі Луганської області, або на Запоріжжі.

При цьому, зауважують у британській розвідці, великий український прорив на Запоріжжі загрожуватиме життєздатності російського «наземного мосту», що з’єднує Ростовську область рф і Крим, а успіх України на Луганщині ще більше підірве оголошену військову мету росії «звільнити» Донбас.

«Рішення про те, протидію якій із цих загроз віддати перевагу, ймовірно, є однією з головних дилем для російських планувальників», - зазначається у зведенні.

Читайте також: ЗСУ за добу відбили ворожі атаки поблизу 16 населених пунктів

У попередньому зведенні британської розвідки йшлося про те, що бої навколо міста Кремінна на Луганщині залишаються одними з найзапекліших на лінії фронту через спроби російських військ убезпечити правий фланг свого Бахмутського сектора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-