Прогнози Буданова щодо завершення війни базуються на аналізі ситуації та розвідданних — речник ГУР

Прогнози Буданова щодо завершення війни базуються на аналізі ситуації та розвідданних — речник ГУР

Укрінформ
Оптимістичні прогнози керівника української розвідки Кирила Буданова на 2023 рік базуються на розвідданих та аналізі ситуації на полі бою і в світі.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону “Єдині новини” сказав представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

“Коли представник розвідки, особливо очільник розвідки, говорить про такі речі, то це ... стосується чіткої інформації, яка базується на розвідданих, на аналізі ситуації на полі бою, міжнародної ситуації та багатьох інших даних. Тому, безумовно, слова Буданова про позитивні зрушення на фронті — це інформація, яка підтверджується життям і практикою”, - зазначив Юсов.

Він додав, що Буданов не завжди повідомляв оптимістичні новини, зокрема, голова розвідки так само колись попереджав про широкомасштабне вторгнення рф.

Читайте також: Буданов припускає, що удари по території росії будуть «дедалі глибшими»

Як повідомляв Укрінформ, очільник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов в ефірі телемарафону заявив, що 2023 рік принесе Україні радість і перемогу.

Також в одному з інтерв'ю він зазначив, що після смерті путіна, яка станеться дуже скоро, в рф відбудеться трансфер влади. Але війна, на переконання головного розвідника України, завершиться не після смерті путіна, а раніше.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-