Буданов вважає, що жити путіну залишилося недовго

Буданов вважає, що жити путіну залишилося недовго

Укрінформ
Начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов вважає, що російському президенту путіну залишилося жити недовго через хворобу, але Перемога України відбудеться до смерті диктатора.

Такими думками він поділився в інтерв'ю каналу ABC News, передає Укрінформ.

«Звісно. Він хворіє уже дуже довго», - сказав Буданов у відповідь на запитання, чи хворіє путін на «смертельну хворобу».

На наступне запитання, коли президент рф помре, начальник ГУР припустив: «Думаю, дуже скоро. Я сподіваюсь» і додав, що путін хворий на рак.

Читайте також: Буданов припускає, що удари по території росії будуть «дедалі глибшими»

Після смерті путіна в рф відбудеться трансфер влади, вважає Буданов. Але війна, на переконання головного розвідника України, завершиться не після смерті путіна, а раніше. Буданов переконаний, що Перемогу Україна здобуде цього року.

Начальник ГУР відмовився відповідати на запитання, чи стоять за ударом по російському аеродрому (Енгельс) ЗСУ, але пообіцяв зробити це після завершення війни. При цьому він припустив, що надалі подібних ударів побільшає, і вони будуть «усе глибше та глибше» на території рф.

Як повідомлялось раніше, керівник ГУР Міноборони Кирило Буданов заявив у інтерв'ю ABC News, що у березні 2023 року розпочнеться остаточне звільнення окупованих росіянами територій України.

Фото: spiegel.de

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-