Зеленський: росія мобілізує тих, кого хоче кинути вмирати, ми мобілізуємо цивілізований світ

Зеленський: росія мобілізує тих, кого хоче кинути вмирати, ми мобілізуємо цивілізований світ

Відео
Укрінформ
Володимир Зеленський не сумнівається, що керівництво росії кине всі сили, аби спробувати змінити ситуацію у війні проти України.

Про це Президент сказав у  відеозверненні до співвітчизників, передає Укрінформ.

«Ми не сумніваємось, що теперішні господарі росії кинуть усе, що у них залишилось, та всіх, кого зможуть зібрати, – щоб спробувати перевернути ситуацію у війні та принаймні відкласти їхню поразку. Маємо зірвати цей російський сценарій. Готуємось до цього. Терористи повинні програти. Будь-яка спроба їхнього нового наступу повинна провалитися», - заявив Зеленський.

Він зазначив, що поговорив із прем’єр-міністром Канади – це була вже четверта міжнародна розмова за сьогоднішній день. До цього спілкувався з главами урядів Нідерландів, Британії та Норвегії.

«Ми почали цей рік одразу з того, що найбільш необхідне Україні саме зараз – напередодні тих нових мобілізаційних процесів, які готуються державою-терористом. Саме зараз – той момент, коли разом із партнерами маємо посилити нашу оборону», - сказав Президент.

На його думку, держава-терорист зазнає поразки. «І я дякую всім партнерам, які це розуміють. росія мобілізує тих, кого хоче кинути вмирати. Ми мобілізуємо цивілізований світ. Заради життя», - додав глава держави.

Читайте також: Президент: Маємо зірвати російський сценарій, терористи повинні програти

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський у вівторок провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Було заслухано доповідь Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного щодо оперативної обстановки на основних напрямках фронту.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-