Розвідка знає всі місця зберігання і відстежує переміщення ядерної зброї у росії - Скібіцький

Розвідка знає всі місця зберігання і відстежує переміщення ядерної зброї у росії - Скібіцький

Укрінформ
росія має у своєму арсеналі всі види ядерної зброї, як тактичну, так і стратегічну, але воєнна розвідка України постійно слідкує за її переміщенням.

Як передає Укрінформ, про це представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький заявив в ефірі національного телемарафону, повідомляє пресслужба ГУР.

Представник ГУР запевнив, що розвідка знає усі місця зберігання, кількість і розміщення носіїв ядерної зброї саме тактичного рівня.

За його словами, українська розвідка постійно відстежує переміщення всіх носіїв і стежить за активними заходами, які може проводити чи проводить 12-те головне управління міністерства оборони рф, яке відповідає за підготовку і доставку ядерних зарядів до зброї.

Читайте також: Зеленський: Не думаю, що путін використає ядерну зброю - це питання його адекватності

“Це процес не простий, але ми маємо досвід моніторингу та розвідки стратегічних та інших навчань саме ядерних сил, які проводилися починаючи з 2014 року і раніше. Тобто ми знаємо всі процедурні питання. Через це ГУР МО України постійно тримає на контролі саме ядерну складову збройних сил росії”, – наголосив Скібіцький.

Як повідомляв Укрінформ, Скібіцький заявив, що Україна робить усе можливе, аби не допустити нарощування виробництва будь-якого озброєння на території рф.

Фото: gur.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-