Президент: Українські воїни - це надія мільйонів людей на життя

Президент: Українські воїни - це надія мільйонів людей на життя

Укрінформ
Українські воїни — це надія мільйонів людей на життя, надія Європи на спокій, надія світу, що час імперій не повернути.

На цьому Президент України Володимир Зеленський наголосив під час виступу зі щорічним посланням до Верховної Ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Наші воїни, саме воїни, українські герої – не просто військовослужбовці. Не просто солдати і матроси, не просто сержанти і старшини, не просто офіцери і генерали. Воїни – вони є надією мільйонів людей на життя. Вони є надією Європи на спокій. Вони є надією світу, що час імперій не повернути”, - сказав Зеленський.

Президент підкреслив, що українські воїни здобувають мир і неодмінно його здобудуть.

“Слава Збройним Силам України! Національній гвардії, нашим прикордонникам, нашій розвідці, СБУ, ССО, Національній поліції! Слава усім нашим Силам оборони і безпеки! Слава Україні!”, - додав глава держави.

Читайте також: Зеленський передав командиру батареї HIMARS відзнаку від Президента США

Присутні в залі засідань парламенту оплесками подякували українським військовим.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський у середу, 28 грудня, виступив зі щорічним посланням до Верховної Ради.

Конституцією України передбачено, що до повноважень глави держави належать звернення зі щорічними та позачерговими посланнями до Верховної Ради про внутрішнє і зовнішнє становище України. У посланні викладається позиція Президента з основних напрямів внутрішньої та зовнішньої політики, або інформація про важливі рішення, прийняті ним відповідно до конституційних повноважень.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-