На Донеччині українські бійці знищили чотирьох загарбників, решту взяли у полон

На Донеччині українські бійці знищили чотирьох загарбників, решту взяли у полон

Укрінформ
На Різдво бійці 108-го гірсько-штурмового батальйону під час штурму позицій противника знищили чотирьох загарбників, решту – взяли в полон. Згодом їх обміняють на українських воїнів.

Про це у Фейсбуці повідомив 108-й окремий гірсько-штурмовий батальйон, передає Укрінформ.

«Цьогорічне Різдво стало ще більш святковим після вдалого штурму позицій противника, де було знищено 4 окупантів. Решту вдалося взяти живими. І це велике досягнення, бо згодом їх буде обміняно на українських воїнів, що зараз знаходяться в полоні», - повідомив окремий гірсько-штурмовий батальйон.

Тут переконані, що черговий обмін «стане справжньою радістю і святом для всіх родин, що зустрінуть своїх захисників вдома».

Водночас бійці запевнили Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України Володимира Зеленського в тому, що ніколи не підведуть український народ і висловили подяку за високу оцінку своєї щоденної праці.

Читайте також: На Донеччині вночі найактивніше загарбники стріляли у Мар'їнці та Красногорівці

Як повідомлялось, Володимир Зеленський вчора у вечірньому зверненні відзначив бійців 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади, які мужньо і хоробро тримають оборону. Також він розповів про захоплення у полон російських окупантів на Донеччині.

108-й окремий гірсько-штурмовий батальйон — підрозділ гірської піхоти в складі 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-