Данілов пояснив, чому небажано називати росіян «орками» та «свинособаками»

Данілов пояснив, чому небажано називати росіян «орками» та «свинособаками»

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов закликає українців не розмивати образ ворога, а документувати його для історії.

Як передає Укрінформ, про це Данілов повідомляє у Фейсбуці.

«Нам, напевно, не варто занадто захоплюватися вживанням нових термінів - орк, русня, свинособака… Не потрібно розмивати образ ворога, так би мовити. Пишемо і зразу документуємо для історії: «рускій», «росіянин», «росія» - вбив, напав, пограбував, зґвалтував, зруйнував, збрехав», - заявив Данілов.

За його словами, це потрібно для того, щоб назавжди закарбувалось в український історичній пам’яті, який саме народ несе повноту колективну відповідальність за криваву війну, і щоб українцям не забути ніколи всю мерзоту російського «братства».

Читайте також: Данілов про УПЦ МП: Україна бореться не з церквою, а з російською агентурою

«P.S. Тим більше, орки проти того, щоб їх ставили в один ряд з росіянами. Тим більш образливе таке порівняння для собак і ні в чому не винних свиней, які до того ж, як виявилось, набагато охайніші й чистіші ніж окупанти», - зазначив Данілов.

Читайте також: Данілов - про ядерне роззброєння рф: Ми ж не даємо людям із хворою психікою гострі предмети

Як повідомляв Укрінформ, з початку повномасштабного російського вторгнення Національна поліція України розпочала понад 51 тисячу кримінальних проваджень за фактами злочинів, вчинених військовослужбовцями рф та їх пособниками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-