У ЗСУ прокоментували «візит» Шойгу на передову: Шапіто й деморалізація загарбників

У ЗСУ прокоментували «візит» Шойгу на передову: Шапіто й деморалізація загарбників

Укрінформ
Інформація про «візит» міністра оборони рф сергія шойгу на позиції російських військових на тимчасово захопленій території України потребує підтвердження. 

Про це речник Східного угруповання ЗСУ Сергій Череватий сказав в ефірі телемарафону, передає Укрінформ із посиланням на Радіо Свобода.

«Не дуже довіряю, що він (шойгу – ред.) такий сміливий, що прибув туди. Але я скажу навіть більше. Візит людини, яка начепила погони генерала армії, не служивши навіть строкової служби в армії, і яку називають «фанерним маршалом» самі військовослужбовці зс рф – це радше мінус, аніж плюс», – зауважив Череватий.

Читайте також: Візит шойгу до мінська: про участь білорусі у сухопутній операції поки не йдеться - розвідка

За його словами, це швидше деморалізація особового складу, ніж підтримка. «Коли приїжджає цей ряжений, шапіто, то це виводить їх (російських військових – ред.) з себе», – пояснив речник Східного угруповання ЗСУ.

Як повідомлялося, російські ЗМІ з посиланням на міноборони рф поширили інформацію, буцімто шойгу відвідав передові позиції російських окупаційних військ на тимчасово загарбаній території Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-