Зрадник Царьов визнав, що росія «втратила» Україну

Зрадник Царьов визнав, що росія «втратила» Україну

Укрінформ
Колишній народний депутат, а нині підозрюваний у державній зраді Олег Царьов визнав, що план росії захопити Україну провалився.

Про це він заявив виданню The New York Times, передає Укрінформ.

"Ми втрачаємо Україну. Ми вже втратили її", - заявив Царьов.

Він також заявив, що приїжджав в Україну і брав участь у вторгненні, але росіяни не зрозуміли, що українці будуть опиратись, думаючи, що все буде легко. 

Читайте також: Держзрада: справу ексдепутатів Царьова та Олійника передали до суду

При цьому зрадник хотів би, щоб війна зараз припинилась на тих позиціях, на яких зараз знаходяться війська, бо росіяни не змогли втримати навіть один обласний центр, який захопили на початку війни.

"Армія, генерали, солдати (загарбників - ред.) не були готові", - заявив Царьов.

Читайте також: Суд призначив брату Царьова 5 років ув'язнення за тероризм

Як повідомлялося, у вересні правоохоронці повідомили про підозру за фактом державної зради двом колишнім народним депутатам і так званому міністру закордонних справ «днр», які у лютому з військами держави-агресора незаконно перейшли державний кордон і прибули на тимчасово захоплену територію Київської області. Вони приїхали до захопленого на той час збройними силами рф села Катюжанка Вишгородського району Київської області з метою пропаганди «идей русского мира» серед місцевого населення.

Зокрема, підозрювані закликали жителів Київщини підтримувати окупаційну владу та визнати її легітимність, а також активно роздавали інтерв’ю антиукраїнського характеру представникам ЗМІ країни-агресора.

Читайте також: Прокуратура оголосила підозру в держзраді ексміністру освіти Табачнику

За даними СБУ, йдеться про колишніх народних депутатів від «Партії регіонів» Олега Царьова та Володимира Олійника, а також Наталію Ніконорову. Від початку російської агресії у 2014 році вони переховувалися від українського правосуддя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-