В окупованому Криму, бєлгороді та курську пролунали вибухи

В окупованому Криму, бєлгороді та курську пролунали вибухи

Укрінформ
Уночі 17 грудня "щось трапилося" не тільки на тимчасово окупованій території України, але й на території країни-окупанта: одразу в низці міст пролунали вибухи.

Перші повідомлення про вибухи почали з'являтися одразу після півночі, передає Укрінформ із посиланням на 24 канал.

Перші вибухи 17 грудня пролунали в білогородській області росії у перші хвилини нового дня. Місцеві пабліки поширюють відео, на яких чути звуки вибухів. Однак поки що традиційні версії про "роботу ППО" ніхто не говорить. Цікаво, що вибухи в області пролунали тоді, коли Схід та Південь України охопили повітряні тривоги.

Читайте також: Україна повинна першочергово бити по аеродромах з ударною авіацією рф – Забродський

Місцеві пишуть, що уламок боєприпасу впав на чийсь автомобіль. Близько 1:50 в бєлгородській області знову "було гучно".

Через лічені хвилини після перших вибухів у бєлгороді вибухи пролунали вже на українській території, а саме в тимчасово окупованому Сімферополі. Пропагандистські канали кажуть про нібито "диверсію", унаслідок якої могли бути пошкоджені бензовози та військова техніка ворога. Однак ця інформація ще потребує підтверджень.

Читайте також: війська рф укріплюють лінію оборони на Херсонщині та в Криму

Далі в телеграм-каналах з'явилася інформація про вибухи у Бахчисараї. Однак жодної іншої інформації, окрім як самого факту станом на 2:30 не було.

Близько 1:20 і 2:00 "бавовна" завітала і до міста курськ в росії. Що трапилося у місті – поки не відомо. Місцеві пишуть про звуки вибухів в одній із частин міста. Тамтешня влада поки що ніяк не коментує вибухи.

Як повідомлялося, у п’ятницю, 16 грудня, росія здійснила новий масований обстріл України. Згідно з даними головнокомандувача ЗСУ, із районів Каспійського та Чорного морів ворог випустив по об’єктах критичної інфраструктури України 76 ракет, з них 72 крилаті (Х-101, "Калібр", Х-22) та чотири керовані авіаційні ракети (Х-59/Х-31П). Сили протиповітряної оборони України збили 60 ворожих ракет. Через пошкодження енергооб'єктів були введені екстрені аварійні відключення електроенергії по всій країні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-