У рф почали набирати різноробочих на будівництво укріплень у прифронтовій зоні

У рф почали набирати різноробочих на будівництво укріплень у прифронтовій зоні

Укрінформ
В росії на сайтах з робочими вакансіями та в соцмережах з'явилися численні оголошення про набір різноробочих для будівництва укріплень та копання окопів у тимчасово захоплених частинах Запорізької та Луганської областей України, а також у Білгородській області рф.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Телеграм-канал «Можем объяснить».

Згідно з опублікованими оголошеннями, претендентам пропонують роботу вахтовим методом із зарплатою від 89 до 258 тисяч рублів. При цьому до потенційних працівників у більшості випадків не виставляється жодних вимог, навіть досвіду. Роботодавець обіцяє претендентам безкоштовне проживання, харчування та транспорт до місця роботи.

У більшості оголошень замовником виступає компанія «СтройКом», яка на своєму сайті стверджує, що будувала Кримський міст, аеропорт у Сочі, стадіон у Нижньому Новгороді та хмарочос «Лахта-центр» у Санкт-Петербурзі.

Читайте також: Ворог укріплює позиції на лівому березі Херсонщини та на Запоріжжі

Восени, після початку українського контрнаступу, в мережі почали з'являтися повідомлення про те, що влада росії будує масштабні оборонні споруди на окупованих та прифронтових територіях. Зокрема, Генштаб ЗСУ повідомляв, що до будівництва залучають місцевих жителів, часто за допомогою погроз та примусу.

Нагадаємо: про проблеми російської армії під час будівництва оборонних споруд раніше також розповідали мобілізовані. За їхніми словами, російське військове керівництво регулярно відправляє військовослужбовців на передову, де їм без спорядження та необхідної підготовки, перебуваючи під артилерійським вогнем ЗСУ, доводиться рити окопи та організовувати оборонні позиції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-