Від початку доби рф вже 16 разів обстріляла Херсон - Президент

Від початку доби рф вже 16 разів обстріляла Херсон - Президент

Укрінформ
Від початку доби росія вже 16 разів обстріляла Херсон, гатили і по Харківщині, а на Донбасі продовжуються жорстокі атаки.

Про це повідомив у своєму відеозверненні у четвер, 15 грудня, президент Володимир Зеленський.

“Лише від початку цієї доби Росія вже понад 16 разів обстріляла Херсон! Лише за один день! Знову обстрілювались громади Харківської області. На Донбасі, як і в усі попередні тижні, продовжуються жорстокі російські атаки. Окупанти кидають у наступ усіх і все, що тільки мають. Вони не можуть здолати нашу армію, а тому фізично знищують кожне місто й село, щоб не було жодних будівель, які можна використовувати для будь-якої оборони”, - сказав він.

Читайте також: Замороження конфлікту лише підбадьорить путіна – Зеленський

За словами Зеленського, єдиний шлях це припинити – відтискати крок за кроком російських терористів з української землі.

“Це шукати нові способи притягнути кожного російського терориста, кожного російського олігарха, який допомагає державі-терористу, і всіх російських посадовців і пропагандистів – притягнути до відповідальності за все те, що вони роблять. Роблять проти України і проти свободи як такої”, - наголосив він.

Читайте також: Стефанчук: Наш пріоритет — постійно тримати питання України на міжнародному порядку денному

Президент подякував кожному, “хто воює і працює для України, і хто тримає фронт на Донбасі, на Півдні, хто тримає кордон, хто захищає наше небо і наших людей”.

Як відомо, 24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинить спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Фото: Херсонська ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-