«За антикорупційну податкову реформу» – у Раді створили нове міжфракційне об’єднання

«За антикорупційну податкову реформу» – у Раді створили нове міжфракційне об’єднання

Укрінформ
У Верховній Раді створили міжфракційне об‘єднання для консолідації підтримки Антикорупційної податкової реформи "За антикорупційну податкову реформу».

Як повідомляє Укрінформ, співголовами об’єднання стали народні депутати Мар’ян Заблоцький та Дмитро Наталуха (фракція "Слуга народу").

Окрім них, до складу МФО ввійшли ще сім народних депутатів: Володимир Цабаль, Галина Васильченко, Дмитро Соломчук, Андрій Богданець, Віталій Безгін, Олександр Гайду (фракція "Слуга Народу") та Юлія Клименко (фракція "Голос").

"Ми створили МФО для консолідації підтримки Антикорупційної податкової реформи. Не можна і надалі жити в ситуації, коли величезна кількість підприємців скаржаться на блокування податкових накладних, існують рекордні рівні тіні в акцизних товарах, а підприємці масово звертаються до оптимізаторів", – зазначив депутат Заблоцький.

Читайте також: В уряді не планують найближчим часом проводити податкову реформу

Він наголосив: "Нам потрібно запропонувати підприємцям новий соціальний договір із розумними ставками податків та вільного від корупції адміністрування".

Як повідомлялося, раніше заступник керівника Офісу Президента Ростислав Шурма заявляв, що Україна спільно з Міжнародним валютним фондом та іншими міжнародними партнерами проводить консультації на предмет того, яким чином модифікувати податкову систему.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-