росія готується до майбутньої поразки – розвідка

росія готується до майбутньої поразки – розвідка

Укрінформ
росія готується до майбутньої поразки у війні з Україною та мобілізації 17-річних жителів тимчасово захоплених територій.

Про це представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов заявив в ефірі “Апостроф TV”, передає Укрінформ із посиланням на ГУР.

Представник ГУР поінформував, що "на тлі втрат у війні з Україною в росії готуються до майбутньої поразки своїх військ", і зазначив, що "мобілізація в росії не припиняється: є ознаки того, що готуються нові, потужніші хвилі, форми, методи, системи обліку".

За його словами, “йдеться вже і про 17-річних на окупованих українських територіях, яким не дають можливості уникнути мобілізації, потрапивши за кордон".

Читайте також: Атаки на енергетику та ядерне залякування: в ОП назвали ставки кремля на зиму

"Ця війна торкнеться кожного в росії, вони мають зрозуміти, що уникнути її, не поваливши режим та не відійшовши з окупованих територій, не вдасться”, – заявив представник ГУР.

Як повідомляв Укрінформ, у першому кварталі 2023 року заплановано достроковий випуск курсантів з вищих військових навчальних закладів рф, а також тривають підготовчі заходи до проведення чергової хвилі мобілізації, запланованої на січень-лютий 2023 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-