Міллі пояснив, навіщо Штати ведуть підрахунки використаних росією ракет і боєприпасів

Міллі пояснив, навіщо Штати ведуть підрахунки використаних росією ракет і боєприпасів

Укрінформ
США вивчають кількість використаних росіянами боєприпасів у війні в Україні, щоби мати точні розрахунки для того, скільки потрібно мати власного озброєння в разі виникнення конфліктів або проведення операцій у майбутньому.

Про це заявив у вівторок голова Об’єднаного комітету начальників штабів Збройних сил США генерал Марк Міллі, передає Укрінформ із посиланням на Reuters.

«Ми зараз проводимо дослідження, аналіз, щоби переконатися, що наші військові плани, наші плани на випадок надзвичайних ситуацій, які ми маємо кілька по всьому світу на різних театрах бойових дій... були правильно прораховані, були зроблені правильні оцінки», - зазначив генерал.

Читайте також: Залужний обговорив телефоном із Міллі ситуацію на фронті

За аналізом західних фахівців, росія вже вичерпала значну частину своїх високоточних боєприпасів під час вторгнення в Україну. Водночас, її промисловість не може виробляти всі види боєприпасів і систем зброї через санкції Заходу.

Читайте також: Розвідка США: росія витрачає боєприпаси в Україні швидше, ніж може їх виробляти

Як повідомляв Укрінформ, в Пентагоні підтвердили, що не втручаються у процес розробок і розвитку в Україні власного бойового потенціалу для завдання ударів на великій відстані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-