Абревіатура «ЗСУ» стає популярнішою за «НАТО»: Резніков привітав військових

Абревіатура «ЗСУ» стає популярнішою за «НАТО»: Резніков привітав військових

Укрінформ
У боротьбі з окупантами та терористами Збройні сили України уражають весь світ своєю мужністю та героїзмом, а абревіатура «ЗСУ» стає популярнішою за абревіатуру «НАТО».

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці наголосив міністр оборони України Олексій Резніков, вітаючи Збройні сили України з професійним святом.

“Хлопці й дівчата. Квіт нації. Наші захисники і захисниці. Дев’ятий рік ви бороните нашу незалежність і територіальну цілісність, наше право на свободу. Крайній же рік це не просто бої, це звитяга, на фоні якої тьмяніє давньогрецький епос та походи вікінгів. Ви вражаєте увесь світ своєю мужністю та героїзмом у боротьбі з терористом та окупантом. І найбільше вражаєте самих орків. За цими словами — кров, піт, сльози горя та радості… Ви - опора нашої державності. Завдяки вам абревіатура «ЗСУ» стає популярнішою за абревіатуру «НАТО»”, - зазначив Резніков.

Він наголосив, що ЗСУ сьогодні - це дійсно Народна Армія, і поки російські «чмобіки» драпають тисячами «аби куди пустили», українські чоловіки і жінки родинами записуються до лав найкрутішого війська світу. За його словами, українці платять високу ціну за те, аби жити у власному домі власним розумом.

“Право жити власним розумом у власному домі дається нам дорогою ціною! Тисячі українських воїнів віддали свої життя, аби зупинити ворога. Це кращі сини та доньки України, подвиг яких завжди пам’ятатиме наш народ і весь світ! 6 грудня – важливий день для всієї держави і свято для усієї країни!” - наголосив Резніков.

Читайте також: Пишаємося, захоплюємося, дякуємо: Зеленський привітав військових із Днем ЗСУ

Як повідомляв Укрінформ, 6 грудня 1991 року Верховна Рада України ухвалила закон «Про Збройні сили України», «Про оборону України», а 13-го грудня – Концепцію оборони і будівництва Збройних сил України, які визначили основні принципи та напрями розбудови українського війська.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-