Пишаємося, захоплюємося, дякуємо: Зеленський привітав військових із Днем ЗСУ

Пишаємося, захоплюємося, дякуємо: Зеленський привітав військових із Днем ЗСУ

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський привітав військовослужбовців Збройних Сил України з професійним святом і запевнив, що пишається, захоплюється і дякує кожному і кожній із ЗСУ.

Як передає Укрінформ, відповідне привітання розміщене у Телеграмі голови держави.

"Наші Збройні Сили захищають рідну землю, а це дає найсильнішу мотивацію з можливих. Борються за свободу, а це завжди примножує будь-яку силу. Відстоюють правду, а тому й майбутнє України. Пишаємось, захоплюємось, дякуємо. Кожному і кожній! Із великою повагою – Президент України. Слава ЗСУ! Слава Україні! ", - наголосив Зеленський.

Водночас в публікувованому на офіційному сайті глави держави вітанні ЗСУ наголошується, що українська армія у найважчий для України час мужньо і самовіддано стала на шляху російського агресора, своєю сміливістю, стійкістю і професіоналізмом зламала ворожі імперські плани та ціною власного життя і здоров’я продовжує здобувати свободу для мільйонів українців, виборювати право на існування нашої держави.

Президент підкреслив, що сьогодні військовослужбовці ЗСУ відзначають професійне свято, ведучи запеклі бої з російськими загарбникамми на землі, у повітрі й на морі, міцно тримаючи позиції і вибиваючи ворога з української землі землі, звільняючи українські міста і села.

"Український народ вам довіряє і вірить у вашу силу й незламність. Висловлюю вдячність усім військовослужбовцям Збройних Сил України за сумлінне виконання військового обов'язку, відвагу, самопожертву й непереможний характер, який ви щодня демонструєте в боях з російським агресором", - запевнив Зеленський.

Президент також вшанував пам'ять героїв, які віддали своє життя за Україну.

"Переконаний, що Збройні Сили України й надалі надійно захищатимуть нашу державу і будуть прикладом самовідданості та героїзму. Бажаю усім вам доброго здоров'я, міцного духу, стійкості у боротьбі за незалежність і територіальну цілісність України та нових перемог. Слава Збройним Силам України! Слава Україні!", - додав глава держави.

Читайте також: Вірю в нашу Перемогу: Залужний привітав військових із Днем ЗСУ

Як повідомляв Укрінформ, 6 грудня відзначається День Збройних сил України — у день ухвалення 1991 року закону "Про Збройні сили України".

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-