Звитяга українців зламала дух рашистській орді – привітання командувача Повітряних Сил ЗСУ

Звитяга українців зламала дух рашистській орді – привітання командувача Повітряних Сил ЗСУ

Укрінформ
Окупаційні сили рф програють на полі бою в Україні, оскільки не можуть протистояти доблесті, духу й звитязі українських військових, а за терор мирного населення їх засуджує весь цивілізований світ.

Про це йдеться в привітанні з Днем ЗСУ від командувача Повітряних сил України генерал-лейтенанта Миколи Олещука, передає Укрінформ.

«Сьогодні окупанти програють на полі бою! Доблесть, честь, героїзм, бойовий дух та звитяга українського воїна зламали зуби рашистській орді. Відтак вони почали терор проти мирного населення. Так чинять військові злочинці, яких засуджує увесь цивілізований світ!»- зауважив український генерал.

Читайте також: ЗСУ все ближче до Кремінної – Гайдай

Він підкреслив, що свою 31-ту річницю з дня створення Збройні сили України зустрічають героїчно – б’ють ворога на суходолі, у небі, на морі й в тилу.

«Повітряні сили роблять усе можливе й неможливе, аби атаки рашистів не досягали своїх цілей! І будемо робити це й надалі. Захищатимемо український народ та весь цивілізований світ від цілковитого зла. Будемо бити окупантів там, де вони цього не чекають!», - підкреслив командувач.

Читайте також: Повітряні сили ЗСУ: якщо буде більше ракет - буде потужніша реакція

Він висловив вдячність усім захисникам неба за титанічну працю, героїзм, мужність та самовідданість при виконанні бойових завдань.

«Дякую усім захисникам та захисницям України, волонтерам, енергетикам, західним партнерам, усім – хто наближає нашу перемогу!», - наголосив Олещук.

Читайте також: Повітряні сили України подякували американцям за комплекси NASAMS

Нагадаємо: День Збройних сил України відзначається 6 грудня — у день ухвалення 1991 року закону «Про Збройні сили України».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-