Україна поступово отримає від партнерів усе необхідне для перемоги - Подоляк

Україна поступово отримає від партнерів усе необхідне для перемоги - Подоляк

Укрінформ
Радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк переконаний, що Україна поступово отримає від міжнародних партнерів всю необхідну допомогу, включно з бронетехнікою, системами ПРО, засобами для підтримки енергосистеми.

Таку думку він висловив у ефірі телемарафону, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У нас будуть далекобійні ракети, у нас буде бронетехніка у будь-якому обсязі, у нас будуть і новітні, і старі системи ПРО - їх буде достатньо багато, щоб "закрити" небо. У нас будуть запасні частини для трансформаторів для того, щоб у нас була розподільча мережа і давала нам світло. У нас все це буде. Але буде поступово - це ключове слово", - сказав Подоляк.

Він зауважив, що світ має переосмислити свою роль та відмовитись від обережної позиції. І щойно це станеться, Україна досить швидко отримає все необхідне для перемоги, переконаний радник керівника ОП.

Читайте також: Пентагон оприлюднив вміст нової оборонної допомоги для України

Як повідомлялося, генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив на Берлінській безпековій конференції, що найкращим шляхом для забезпечення тривалого миру та безпеки в Європі та загалом у світі є посилення зусиль колективного Заходу для підтримки України у її протидії російській агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-