До білорусі прилетіла група російських генералів — ЗМІ

До білорусі прилетіла група російських генералів — ЗМІ

Укрінформ
У четвер, 1 грудня, до білорусі прилетів пасажирський Ту-154М вкс рф, який, імовірно, доставив у мінськ групу російських генералів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє в ТГ-каналі моніторингова група Бєларускі Гаюн.

«Сьогодні о 09:23 (за мінським часом) на аеродромі в Мачулищах приземлився пасажирський Ту-154М вкс рф (RA-85686), який прилетів з (московського, – ред.) аеродрому Чкаловський. Відомо, що борт доставив у мінськ групу російських генералів. У пропагандистських ресурсах про цей візит поки що не повідомлялося. На опублікованих кадрах наради у лукашенка російських генералів не помічалося», - йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що пізніше об 11:55 в повітряний простір білорусі зайшов урядовий VIP-борт Спеціального льотного загону «росія» (RA-09007). Борт вирушив у бік мінська, при цьому невідомо, хто перебуває на борту літака.

Видання нагадує, що 24-25 листопада повідомлялося про візит до білорусі групи російських генералів. Тоді метою візиту називалася інспекція перебігу військової підготовки так званого регіонального угруповання військ (РГВ) на полігонах білорусі. «Про візит російських військових мо рб так і не повідомило. Можна припустити, що сьогоднішній візит – це продовження "інспекції", розпочатої тиждень тому», - припускає видання.

Читайте також: Ознак створення у білорусі потужного ударного угруповання зараз немає – ГУР

Раніше 4 жовтня лукашенко визнав, що білорусь бере участь у війні проти України. «Щодо нашої участі у спеціальній військовій операції в Україні, ми беремо участь там. Ми цього не ховаємо. Але ми нікого не вбиваємо. Ми нікуди не посилаємо своїх військових», — сказав тоді лукашенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-