Ще цьогоріч росія втратить убитими сто тисяч військових - Зеленський

Ще цьогоріч росія втратить убитими сто тисяч військових - Зеленський

Відео
Укрінформ
Ситуація на фронті залишається складною, оскільки російські загарбники, попри надзвичайно великі втрати, все ще намагаються наступати на Донеччині та закріпитися на Луганщині.

Як передає Укрінформ, про це Володимир Зеленський сказав у вечірньому відеозверненні.

“Ситуація на фронті складна. Попри надзвичайно великі російські втрати окупанти все ще намагаються наступати на Донеччині, закріпитися на Луганщині, рухатися на Харківщині, щось там вони планують на півдні. Але тримаємо оборону і, головне, не даємо ворогу здійснити його наміри”, - зазначив Президент.

Глава держави нагадав, що росіяни “казали, що захоплять Донеччину навесні, влітку, восени “.

“Цього тижня починається вже зима. Вони поклали там свою регулярну армію, вони втрачають там щодня сотні мобілізованих і найманців, вони використовують там загородзагони...Ще цьогоріч росія втратить убитими сто тисяч своїх солдатів і лише Богу відомо скільки найманців, а Україна стоятиме. А світ буде робити все, щоб кожен, хто винен у цій злочинній війні, опинився на лаві підсудних”, - підкреслив Президент.

Читайте також: Зеленський обговорив із Шольцом захист України від ракетного терору рф

Як повідомлялося, Збройні сили України з 24 лютого до 29 листопада ліквідували близько 88 380 російських військових, при цьому лише за минулу добу - 480 осіб.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-