Сунак допускає збільшення військової допомоги Україні наступного року - ЗМІ

Сунак допускає збільшення військової допомоги Україні наступного року - ЗМІ

Укрінформ
Британський прем’єр-міністр Ріші Сунак має намір зберегти або навіть збільшити військову допомогу Україні наступного року.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters із посиланням на витяг із першої великої зовнішньополітичної промови чинного глави британського уряду Ріші Сунака, яку він планує виголосити 28 листопада.

"Ми будемо підтримувати Україну стільки, скільки буде потрібно. Ми збережемо або збільшимо нашу військову допомогу наступного року. І ми надамо нову підтримку протиповітряної оборони", - йдеться у тексті промови.

Читайте також: Прем’єр Британії оприлюднив ролик на підтримку України

Видання зазначає, що підтримка України британським урядом залишилася незмінною після зміни прем’єр-міністрів.

«Під моїм керівництвом ми не виберемо статус-кво. Ми будемо робити все по-іншому», — сказав Сунак у оприлюдненому його офісом уривка з його першої великої зовнішньополітичної промови, яку він планує виголосити в понеділок у фінансовому районі Лондона.

Читайте також: Глава МЗС Британії зустрівся із Зеленським у Києві

Сунак сказав, що його пріоритетами будуть «свобода, відкритість і верховенство права».

Як повідомляв Укрінформ, прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак в ході візиту до України 19 листопада разом із Президентом Володимиром Зеленським вшанував пам’ять загиблих за Україну покладанням квітів до Стіни пам’яті на Михайлівській площі у Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-