росія тримає у Чорному морі шість кораблів, всі - без «Калібрів»

росія тримає у Чорному морі шість кораблів, всі - без «Калібрів»

Укрінформ
У Чорному морі росія тримає шість бойових кораблів, з них жодного носія ракет "Калібр", натомість у Середземному морі - п’ять носіїв з 76 ракетами на борту.

Як передає Укрінформ, про це командування Військово-морських сил Збройних сил України повідомляє у Фейсбуці.

“В Чорному морі на бойовому чергуванні перебувають шість ворожих кораблів. В Азовському морі ворог продовжує контролювати морські комунікації утримуючи на бойовому чергуванні два кораблі. В Середземному морі – 10 ворожих кораблів, з них 5 носіїв крилатих ракет "Калібр", загальний залп – 76 ракет”, - ідеться у повідомленні.

За добу в інтересах рф прохід Керч-Єнікальською протокою здійснили: до Азовського моря – 35 суден, з них 10 суден рухалось з протоки Босфор; до Чорного моря – 47 суден, з них 6 суден продовжило рух у напрямку протоки Босфор.

Читайте також: Ворог намагається вирахувати позиції: у ЗСУ просять не повідомляти про роботу ППО

рф продовжує порушувати Міжнародну конвенцію з охорони людського життя на морі 1974 р. (SOLAS), вимикаючи системи автоматичної ідентифікації (AIS), на цивільних суднах в акваторії Азовського моря.

Як повідомляв Укрінформ, міністр оборони України Олексій Резніков оприлюднив оцінку залишків ракетного арсеналу російської федерації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-