У Новоайдарі помітили російські підрозділи, переведені з херсонського напрямку

У Новоайдарі помітили російські підрозділи, переведені з херсонського напрямку

Укрінформ
У тимчасово захопленому Новоайдарі Луганської області зафіксоване переміщення окремих підрозділів російських військ, які перекинули з херсонського напрямку.

Як передає Укрінформ, про це Луганська обласна військова адміністрація повідомляє у Телеграмі.

У сусідньому Денежниковому посилили перевірки місцевих жителів. Це сталося після 15 листопада, коли внаслідок вогневого ураження району зосередження російських військ загарбники втратили близько 50 осіб загиблими і пораненими.

"Роздача повісток триває у Новопскові. У першу чергу, отримують їх ті чоловіки, які мають паспорт так званої "лнр", бо перебувають на обліку в росіян", зазначають в ОВА.

Тим часом, "з відкритих джерел стало відомо, що до Чеченської республіки прибули 200 важких підлітків із різних суб'єктів росії, а також з так званої "лнр", які перебувають на обліку у відповідних органах. Під час перебування у регіоні з дітьми буде проведено профілактичну роботу задля військово-патріотичного виховання", - зауважили в Луганській ОВА.

Читайте також: У Новоайдарі пролунали вибухи на складі боєприпасів та базі росіян

Як повідомляв Укрінформ, на тимчасово окупованій території Луганської області росіян призначають на керівні посади навіть у школах, а від місцевих "посадовців" вимагають відмовитися від громадянства України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-