Зеленський подякував сержантам ЗСУ: Ви надважлива складова війська

Зеленський подякував сержантам ЗСУ: Ви надважлива складова війська

Укрінформ
Сержантський склад Збройних сил України є надважливою складовою української армії, опорою для командирів і зразком у виконанні поставлених завдань.

Про це зазначив Президент Володимир Зеленський у вітанні сержантів з нагоди професійного свята, повідомляє Укрінформ.

“В умовах розв'язаної російським агресором війни сержантський корпус є надважливою складовою українського війська, опорою для командирів усіх рівнів і зразком у виконанні поставлених завдань для всього особового складу”, - підкреслив глава держави.

Він розповів, що, як беззаперечні лідери солдатських колективів, сержанти відіграють одну з ключових ролей у навчанні українських воїнів, їх підготовці до виконання завдань та управлінні ними в бою.

“І сьогодні, мужньо боронячи українську землю від російських загарбників, українські сержанти і старшини демонструють кращі командирські якості та особистим прикладом і вмілими діями доводять свою високу бойову майстерність, відвагу та особливу організаторську роль у діяльності військових підрозділів”, - наголосив Зеленський.

Президент від імені Українського народу висловив подяку сержантському складу за героїчне виконання військового обов'язку, мужність і рішучість у боях з російськими загарбниками.

Водночас глава держави вшанував пам’ять героїв, які віддали своє життя за Україну, запевнивши, що народ завжди пам'ятатиме про їхній подвиг.

“Бажаю всьому сержантському складу українського війська незламності духу у відстоюванні незалежності та територіальної цілісності України і нових перемог у боях з російськими окупантами. Слава Україні!”, - наголосив Зеленський.

Читайте також: Зеленський показав, як працюють залізничники в умовах війни

Як повідомлялося, День сержанта ЗСУ відзначається 18 листопада. Був встановлений 19 квітня 2019 року Президентом України на вшанування відданості, відповідальності і професіоналізму сержантів і старшин, з метою примноження військових традицій сержантського і старшинського складу Збройних сил України.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-