росія вивела у Чорне море один ракетоносій «Калібрів»

росія вивела у Чорне море один ракетоносій «Калібрів»

Укрінформ
рф тримає на бойовому чергуванні в Чорному морі один 1 носій крилатих ракет «калібрів», в Середземному – 5, в Каспійському – 3 носії.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба командування ВМС ЗСУ.

«Станом на 16.11.2022 в Чорному морі на бойовому чергуванні знаходяться до 8 ворожих кораблів, серед яких 1 носій крилатих ракет «калібр», загальний залп – до 4 ракет; в Азовському морі ворог продовжує контролювати морські комунікації утримуючи на бойовому чергуванні до 1 корабля; в Середземному морі – 10 ворожих кораблів, з них 5 носіїв крилатих ракет "калібр" загальний залп – 76 ракет; в Каспійському морі – 3 ворожих носії крилатих ракет «калібр», загальний залп – 24 ракети», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Якби рф не бомбила українські міста, вибухів у Польщі не сталося б - Bellingcat

Також зазначається, що за добу, в інтересах рф прохід Керч-Єнікальською протокою здійснили: до Азовського моря – 43 судна, з них 8 суден рухались з протоки Босфор; до Чорного моря – 40 суден, з них 10 суден продовжили рух у напрямку протоки Босфор.

Як повідомляв Укрінформ, 15 листопада 2022 року окупанти атакували Україну 96-ма крилатими ракетами повітряного та морського базування, 75 з яких було збито. Крім того, знижено 10 іранських «шахедів», та БПЛА "Оріон" і "Орлан-10".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-