Подоляк вважає, що удари росії по Польщі були свідомими

Подоляк вважає, що удари росії по Польщі були свідомими

Укрінформ
Радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк переконаний, що ракетні удари росії по території Польщі були не помилковими, а саме свідомими.

Про це він зазначив у Твіттері, повідомляє Укрінформ.

"Удари по території Польщі – не випадковість, а свідомо спланований «привіт» від росії, замаскований під «помилку». Так буває, коли зло залишається непокараним, а політики займаються «вмиротворенням» агресора. Ru-терористичний режим має бути зупинений. Співчуття родинам загиблих", - підкреслив Подоляк.

Читайте також: Подоляк – про ракетний терор: рф принижує усіх лідерів, які виступали за «діалог» з нею

Як повідомляв Укрінформ, у польському селі Пшеводув Грубешівського повіту Люблінського воєводства, неподалік від українського кордону, внаслідок вибуху у вівторок загинули двоє людей. Інцидент стався біля зерносушарки близько 15:40 за місцевим часом.

Читайте також: Польща офіційно підтвердила, що на її території впала російська ракета

Західні ЗМІ із посиланням на джерела у розвідувальних органах повідомили, що інцидент міг статися внаслідок того, що дві російські ракети перетнули простір Польщі поблизу кордону з Україною.

Речник польського уряду Пьотр Мюллер звернувся до польських ЗМІ з проханням не поширювати неперевірену інформацію та дочекатися офіційних повідомлень.

15 листопада росія здійснила масовану ракетну атаку проти України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-