Резніков про обстріл Польщі: Для російських ракет немає кордонів

Резніков про обстріл Польщі: Для російських ракет немає кордонів

Укрінформ
Після падіння російських ракет у Польщі міністр оборони України Олексій Резніков наголосив на важливості закриття неба над Україною та сприяння поразки російського агресора.

Як передає Укрінформ, про це Резніков написав у своєму Твіттері.

“Польща. Це не пророцтво, яке здійснюється. Це – реальність, про яку ми попереджали. Ми просили закрити небо, бо небо не має кордонів. Ні для російських неконтрольованих ракет. Ні для загрози, яку вони несуть нашим сусідам з ЄС та НАТО. Тепер боротьба по-справжньому! Час перемагати", - йдеться у повідомленні.

Окремо очільник МОУ вказав на те, що на тлі російського ракетного терору у середу пройде сьоме за рахунком засідання Контактної групи з питань оборони України у форматі "Рамштайн", на яких знаходяться "рішення для нашої безпеки та оборони".

Як повідомляв Укрінформ, у польському селі Пшеводув Грубешівського повіту Люблінського воєводства, неподалік від українського кордону, внаслідок вибуху у вівторок загинули двоє людей. Інцидент стався біля зерносушарки близько 15:40 за місцевим часом.

Читайте також: Польща офіційно підтвердила, що на її території впала російська ракета

Західні ЗМІ із посиланням на джерела у розвідувальних органах повідомили, що інцидент міг статися внаслідок того, що дві російські ракети перетнули простір Польщі поблизу кордону з Україною.

Речник польського уряду Пьотр Мюллер звернувся до польських ЗМІ з проханням не поширювати неперевірену інформацію та дочекатися офіційних повідомлень.

15 листопада росія здійснила масовану ракетну атаку проти України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-