Арахамія: Коли на півдні будуть досягнуті поставлені цілі, українці дізнаються про це не від шойгу

Арахамія: Коли на півдні будуть досягнуті поставлені цілі, українці дізнаються про це не від шойгу

Укрінформ
На території Херсонської області триває військова операція, про досягнення поставлених цілей українці дізнаються від української влади.

Про це зазначив голова парламентської фракції "Слуга народу", член Комітету ВР із питань національної безпеки, оборони та розвідки Давид Арахамія у Телеграмі, передає Укрінформ.

"На Херсонщині триває військова операція. Вона обов’язково матиме успіх, як це вже було на Харківщині та в північних областях. Коли на південному напрямку буде досягнуто поставлених цілей – українці дізнаються про це від нашої влади, а не від шойгу", - підкреслив парламентарій.

Читайте також: Заява про відступ з Херсона може бути частиною ІПСО росіян – Гуменюк

Арахамія підкреслив, що Україна не довіряє ворогу й буде діяти згідно зі своїми планами звільнення територій.

"Але це не заперечує факт критичного становища окупантів. Рано чи пізно вони або покинуть Херсон, Донецьк, Луганськ і Севастополь, або будуть знищені", - запевнив нардеп.

Читайте також: Почекаємо й подивимося: Столтенберг відреагував на заяви рф про відступ з Херсона

Як повідомлялося, раніше Президент Володимир Зеленський сказав, що вважає заяви російської федерації про перекидання військ та евакуацію з Херсона і всього регіону інформаційною операцією, оскільки всі найбільш підготовлені війська рф залишаються на місці.

Читайте також: Військові рф залишаються у Херсоні – місцевий журналіст

9 листопада командувач російського угруповання окупаційних військ сергій суровикін та міністр оборони рф сергій шойгу заявили про відведення військ із Херсона на лівий берег Дніпра.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-