У владивостоку готуються до масових акцій непокори через супротив заходам мобілізації — розвідка

У владивостоку готуються до масових акцій непокори через супротив заходам мобілізації — розвідка

Укрінформ
У місті владивосток російської федерації влада готується до масових акцій непокори у зв’язку з протидією місцевого населення заходам мобілізації.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Місцева влада владивостока приморського краю рф готується до можливих акцій масової непокори. Ці побоювання пов’язані з жорсткою протидією місцевого населення діям та заходам мобілізації на території краю", — ідеться в повідомленні.

Так, за даними розвідки, у зв'язку з можливими акціями непокори місцева поліція і спецслужби планують відповідні заходи протидії та готуються до посилення поліцейського режиму в регіоні.

Читайте також: Шойгу чекає на «духів» і «дідів»: дайджест пропаганди за 3 листопада

Зокрема, передбачена перевірка працездатності систем відеоспостереження установ й організацій владивостока з наданням віддаленого доступу представникам правоохоронних органів. Протягом найближчих місяців навіть на санкціонованих владою масових заходах біля входу планується встановлювати рамкові металошукачі.

За інформацією ГУР, станом на сьогодні переважна частина місцевого населення не підтримує проведення так званої спеціальної військової операції й мобілізаційних заходів на території краю, що пов'язано з проживанням у регіоні значної кількості етнічних українців і втратами збройних сил росії в ході бойових дій.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Генерального штабу Збройних сил України, попри оголошене завершення часткової мобілізації, військове керівництво росії продовжує набір "добровольців" для участі у війні на території України.

Так, встановлено, що російські військкомати отримали вказівки щодо подальшого формування так званих добровольчих підрозділів. Цими "добровольцями" можуть стати чоловіки з погашеною судимістю, без обмеження віку та за будь-якого стану здоров’я, окрім осіб, що мають офіційний статус інваліда.

Фото: ГУР Міноборони

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-