Загиблі члени екіпажів суден, які обстріляли росіяни, були працівниками компанії «Нібулон»

Загиблі члени екіпажів суден, які обстріляли росіяни, були працівниками компанії «Нібулон»

Укрінформ
Загиблі члени екіпажів цивільних суден, які обстріляли росіяни, були працівниками миколаївської компанії «Нібулон», одного з них досі не знайдено.

Про це йдеться на сторінці компанії у Фейсбуці, передає Укрінформ.

“Колектив “Нібулона” з перших днів війни є активним учасником продовольчої програми України та сприяє економічній стабільності держави в складних умовах війни. Військовий напад рф відбувся на цивільні буксири та баржі із зерном. Наші працівники загинули на робочому місці. Їхні вбивства є військовим злочином та порушенням правил ведення війни, а винуватці мають бути притягнуті до відповідальності”, - сказав генеральний директор компанії Андрій Вадатурський.

Він також уточнив, що загиблими є 40-річний Сергій Скрипачов та 28-річний Сергій Парафіло. З9-річного Олександра Ткача досі не знайшли.

Читайте також: На півдні ЗСУ за добу знищили понад 20 загарбників та дві одиниці військової техніки

Як повідомлялося, на Миколаївщині військові рф обстріляли два портові цивільні буксири, в результаті чого двоє членів екіпажів загинули, одного з пораненнями врятували, доля ще одного невідома.

У серпні у Миколаєві через влучання ворожої ракети у приватний будинок загинули генеральний директор і засновник ТОВ СП “Нібулон” Олексій Вадатурський та його дружина Раїса.

 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-