На півдні ЗСУ за добу знищили понад 20 загарбників та дві одиниці військової техніки

На півдні ЗСУ за добу знищили понад 20 загарбників та дві одиниці військової техніки

Відео
Укрінформ
Підрозділи ЗСУ завдали за добу 180 вогневих ударів по позиціях російських загарбників на півдні: ліквідували 21 росіянина та знищили дві одиниці військової техніки.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Телеграмі речник оперативного командування «Південь» Владислав Назаров.

«Нашою армійською авіацією влучно атаковано скупчення особового складу окупантів на опорному пункті противника в районі Снігурівки на Миколаївщині. Артилеристи та ракетники Сил оборони протягом дня завдавали ударів по позиціях ворога та районах зосередження ворожих сил. Виконано близько 180 вогневих завдань. Вороже військо зменшилось на 21 рашиста. Демілітаризовано одну військову автівку та міномет. Решта втрат ворога дорозвідується», - зазначив Назаров.

За його словами, станом на 1 листопада, у готовності до застосування ракетного озброєння в акваторії Чорного моря перебуває один корабель-носій крилатих ракет, споряджений вісьмома «Калібрами».

Читайте також: Повітряні сили збили за ніч шість «Shahed-136»

«Загальна чисельність ворожого угруповання в Чорному морі - сім кораблів та катерів, які продовжують маневрування уздовж південного узбережжя Криму», - уточнив він.

Як повідомлялося, Сили оборони України з 24 лютого по 1 листопада ліквідували близько 72 470 російських загарбників, що на 650 осіб більше порівняно з попередньою добою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-