Блокування поставок іранської зброї рф: Данілов каже, що питання на особистому контролі у Зеленського

Блокування поставок іранської зброї рф: Данілов каже, що питання на особистому контролі у Зеленського

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський тримає на особистому контролі питання щодо унеможливлення постачань Іраном озброєння російській федерації.

Про це секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов розповів в ефірі національного телемарафону "Єдині новини", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На сьогоднішній день питання Ірану ми ставимо на порядок денний. Сьогодні йдуть певні процеси, певні перемовини. Я не хотів би зараз про них оголошувати", — сказав секретар РНБО.

Водночас він зауважив, що завдання української влади полягає в тому, щоб унеможливити атаки українських міст та військових позицій іранськими боєприпасами або засобами ураження.

"Працюють усі, хто має займатися цим питанням. Це питання на контролі в Президента", – додав Данілов, зазначивши, що необхідно дочекатися позиції Ірану.

При цьому він наголосив, що в разі продовження постачання росії озброєння, для Ірану ускладниться ситуація на міжнародній арені.

Читайте також: росія поширює фейк про «вбивство» мирних жителів при спробах ЗСУ збити дрони-камікадзе

Як повідомлялося, офіційні особи США у серпні заявляли, що Іран надав російській федерації партію дронів-камікадзе. Такими безпілотниками росія регулярно тероризує українські міста.

Українська влада закликає світову спільноту надати нашій країні більше систем протиповітряної оборони для захисту від іранських дронів.

Верховна Рада засудила підтримку Ісламською Республікою Іран збройної агресії російської федерації проти України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-