Зеленський подякував США за черговий пакет військової допомоги Україні

Зеленський подякував США за черговий пакет військової допомоги Україні

Укрінформ
Пакет додаткової допомоги від США у сфері безпеки й оборони містить потрібні речі для українських захисників, які дають змогу крок за кроком звільняти нашу територію.

Про це Президент України Володимир Зеленський сказав у своєму відеозверненні до громадян, повідомляє Укрінформ.

«Я дякую Сполученим Штатам Америки – сьогодні оголошено про черговий пакет військової допомоги України. Його обсяг – 275 мільйонів доларів. Дуже потрібні речі для наших оборонців, і вони дають нам змогу крок за кроком звільняти нашу територію. Це не тільки те, що допомагає нам просуватися на полі бою, це те, що дає нам змогу гарантувати людям фундаментальне право на життя», - сказав Зеленський.

Він також подякував Канаді за безпрецедентний вчинок - випуск суверенних облігацій, всі кошти від розміщення яких будуть спрямовані на допомогу Україні. «Обсяг – півмільярда доларів. І ці облігації будуть доступними для інвестицій не лише в Канаді, а й в усьому світі. Це надзвичайно потужний приклад для всіх наших партнерів», - підкреслив Президент.

Читайте також: Керівництво рф шукатиме нові можливості, щоб продовжувати війну – Зеленський

Як повідомлялося, Сполучені Штати Америки офіційно оголосили про надання пакета додаткової допомоги Україні у сфері безпеки й оборони на загальну суму 275 млн дол.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-