Керівництво рф шукатиме нові можливості, щоб продовжувати війну – Зеленський

Керівництво рф шукатиме нові можливості, щоб продовжувати війну – Зеленський

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський вважає, що скоро росії може знадобитись нова хвиля мобілізації. Україна готується до того, що російське керівництво шукатиме будь-які нові можливості, щоб продовжувати війну.

Про це сказав у своєму відеозверненні до громадян, повідомляє Укрінформ.

«Сьогодні у ворога звітують про, нібито, завершення їхньої мобілізації. Про, нібито, непотрібність нових хвиль відправки громадян росії на фронт. Ми відчуваємо на передовій зовсім інше. Хоча росія й намагається посилити тиск на наші позиції, використовуючи мобілізованих, але вони настільки погано підготовлені та екіпіровані, настільки грубо застосовуються командуванням, що це дозволяє припустити: вже скоро росії може знадобитись і нова хвиля відправки людей на війну. Ми до цього готуємось – готуємось до того, що поточне російське керівництво шукатиме будь-яких нових можливостей, щоб продовжувати війну», - сказав Зеленський.

Читайте також: Зеленський: рф хоче зробити Херсонщину зоною відчуження - світ має відреагувати

За його словами, росія шукатиме такі можливості й через Іран.

«Саме тому щоденно працюємо з партнерами для того, щоб посилити нашу протиповітряну оборону, інші наші оборонні можливості», - запевнив Президент.

Читайте також: Зеленський впевнений, що Україна й Туреччина повернуть мир у Чорноморський регіон

Як повідомлялося, 24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення. Сили оборони України чинять запеклий опір російським загарбникам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-