Зеленський запевняє, що Німеччина однаково з Україною оцінює російські загрози

Зеленський запевняє, що Німеччина однаково з Україною оцінює російські загрози

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський обговорив із Президентом Німеччини Франком-Вальтером Штайнмаєром ракетний терор росії, співпрацю рф з Іраном, ядерний шантаж та заявив про однакову оцінку з німецьким колегою цих та інших загроз, що виходять з кремля.

Про це він сказав під час спільного зі Штайнмаєром спілкування зі ЗМІ у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми обговорили увесь спектр загроз, їх немало, які створені російською федерацією на цьому етапі повномасштабної війни. Усе - і продовження ракетного терору, залучення росії собі у спільники держави Іран, і чергові прояви російського ядерного шантажу. Ми однаково оцінюємо з Німеччиною ці та подібні російські загрози», - зазначив Зеленський.

Водночас він висловив вдячність Президенту Німеччини за «змістовні відносини», які, за його словами, є наразі між нашими державами в усіх сферах - безпеки, оборони, економіки, соціального розвитку, енергетики, гуманітарній взаємодії, політиці, а також на міжнародному рівні.

Читайте також: Кличко показав Штайнмаєру наслідки російських обстрілів у центрі Києва

«Внесок Німеччини в рух України до миру і відновлення нашої територіальної цілісності дійсно вагомий», - підкреслив Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр у вівторок, 25 жовтня перебуває з візитом в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-