«Ядерні контакти»  України з Британією: ЦПД зібрав добірку ворожих фейків за добу

«Ядерні контакти» України з Британією: ЦПД зібрав добірку ворожих фейків за добу

Укрінформ
Центр протидії дезінформації при РНБО зібрав ворожі фейки та дезінформаційні вкиди, які російська пропаганда згенерувала 24 жовтня.

Про це ЦПД повідомляє у Телеграмі, передає Укрінформ.

Як зазначається, в міністерстві оборони рф заявили, що «київський режим з метою звинувачення рф готує криваву провокацію у м. Вовчанськ під час роздачі продуктової допомоги місцевим мешканцям». У ЦПД застерігають, що це - дезінформація.

Крім того, представник міністерства оборони рф ігор кирилов повідомив, що відомство має «інформацію про контакти Офісу Президента України з представниками Великої Британії з питання можливого отримання технології створення ядерної зброї. Для цього в Україні є відповідна виробнича база та науковий потенціал». Це також є дезінформацією, наголошують у ЦПД.

Читайте також: Фейки рф про «брудну бомбу»: МАГАТЕ направить місію в Україну

Також дезінформацією є заява речниці міністерства закордонних справ рф марії захарової, нібито «найсерйозніше занепокоєння викликає тривожна інформація, що надходить з достовірних джерел, про те, що київський режим готує провокацію з використанням вибухового пристрою, начиненого радіоактивними речовинами, т. зв. брудної бомби». 

Як повідомляв Укрінформ, у ЦПД застерігають, що ядерний шантаж росії є черговою спробою дискредитувати Україну та можливістю здійснити чергову провокацію під «чужим прапором».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-