«Жопа є, а слова немає»: експерт міноборони рф в ефірі «спалився» про іранські дрони в Україні

«Жопа є, а слова немає»: експерт міноборони рф в ефірі «спалився» про іранські дрони в Україні

Відео
Укрінформ
У прямому ефірі на російському телебаченні експерт міністерства оборони рф зізнався у застосуванні іранських дронів в Україні.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє Інформаційний спротив.

"Хвилинка правди на росТБ: експерт міноборони рф спалився в прямому ефірі. Він думав, що мікрофон ще не включений, і видав всю правду про іранські дрони, які використовують рашисти в Україні", - йдеться у повідомленні.

"Сильно човен розгойдувати не будемо, тому я дуже прошу вас сильно на цих іранських... Тому що це класика історій - жопа є, а слова немає, так? Ми всі знаємо, що вони іранські, але влада не визнає", - сказав представник міноборони рф.

Читайте також: Радбез ООН у п’ятницю на відкритому засіданні обговорить використання росією іранських дронів

Раніше представник Ірану при ООН заявив, що Іран категорично відкинув звинувачення у передачі росії безпілотників для використання в Україні.

При цьому в Україні російські загарбники застосовують іранські БПЛА Shahed-136, Shahed-131, Mohajer-6, Yasir та Ababil-2, зазначають в Інформаційному спротиві.

Як повідомлялося, росія активно використовує бойові дрони іранського виробництва для атак по містах України та для руйнування критично важливої ​​інфраструктури напередодні зими.

Читайте також: Іранські інструктори допомагають запускати дрони-камікадзе з Криму та Херсонщини

Постійні представники країн Євросоюзу 20 жовтня вранці погодили додаткові санкції проти Ірану за постачання бойових дронів-камікадзе для росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-