Радбез ООН у п’ятницю на відкритому засіданні обговорить використання росією іранських дронів

Радбез ООН у п’ятницю на відкритому засіданні обговорить використання росією іранських дронів

Укрінформ
У п‘ятницю, 21 жовтня, Рада Безпеки ООН обговорить на відкритому засіданні використання росією іранських безпілотників проти цивільного населення та інфраструктури в Україні.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Твіттері постійний представник України при ООН Сергій Кислиця. 

Він зазначив, що в середу, 19 жовтня, це питання розглядається на закритому засіданні Радбезу.

«Сьогодні питання іранських безпілотників, що застосовуються проти цивільного населення та інфраструктури, буде порушено на закритому засіданні РБ ООН, а у п'ятницю - у рамках спеціального відкритого засідання, яке відбудеться на вимогу членів Ради Безпеки після консультацій з Україною», - написав Кислиця.

Читайте також: Єврорада завтра може розглянути санкції проти Ірану за поставки росії дронів-камікадзе

Як повідомляв Укрінформ, США, Франція та Велика Британія планують обговорити передачу Іраном безпілотників росії на закритому засіданні Ради Безпеки ООН у середу, 19 жовтня.

рф продовжує використовувати безпілотні літальні апарати іранського виробництва «Shahed -136» для ударів по українських містах та цивільній інфраструктурі.

Заступник речника Держдепартаменту Ведант Пател заявив, що уряд США запровадить санкції стосовно осіб, компаній та країн, які ведуть з Іраном бізнес, пов’язаний із розробками БПЛА чи балістичних ракет або забезпеченням передачі озброєнь з ІРІ в росію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-