Президент запевнив, що всі українські полонені повернуться додому

Президент запевнив, що всі українські полонені повернуться додому

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський заявив, що всі українські полонені повернуться додому, команда, яка займається обмінами, продовжує роботу.

Про це він сказав у вечірньому відеозверненні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Відбувся черговий етап звільнення наших людей з російського полону. Вдалося повернути 108 українок - офіцерів, сержантів, рядових. Армія, ВМС, тероборона, Нацгвардія, прикордонниці. 96 - військовослужбовиці, із них 37 - евакуйовані з Азовсталі, 12 цивільних. Є серед звільнених сьогодні й ті, кого захопили в полон ще задовго до повномасштабної війни. Ми ні про кого з наших не забуваємо, усіх маємо повернути. І повернемо. Наша команда, що займається обмінами, продовжує цю роботу. Буданов, Єрмак, Усов Малюк, Лубінець, інші”, - зазначив Зеленський.

Він подякував усім причетним за цей успіх, а також тим, хто поповнює наш обмінний фонд та забезпечує взяття ворогів у полон.

Читайте також: З полону звільнили військову лікарку з «Азовсталі», яку росіяни під час евакуації розлучили з дитиною

“Чим більше російських полонених буде у нас, тим швидше ми зможемо звільнити наших героїв. Про це має пам’ятати кожен український воїн, кожен командир на передовій”, - наголосив глава Української держави.

Як повідомлялося, Україна у понеділок, 17 жовтня, звільнила з російського полону 108 жінок.

Фото: Андрій Єрмак, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-